Taking too long? Close loading screen.

Nyhet

Årets Kock 2019 - Grattis och konfettiregn

Kockarna som är vidare till kvalet i
Årets Kock 2019

Grattis och STORT lycka till önskar vi de 24 kockar som gått vidare till  årets kvalificeringstävling den 12-13 juni. Bland de som har gått vidare finns bland andra sju kockar som gick vidare i Årets Kock 2018 varav en knep silvret, en kock som har representerat Sverige i Bocus d’Or, en bror till tidigare vinnare och en som tävlat i landslaget. Det är ett oerhört starkt startfält.

Jätteintressanta och riktigt bra namn som tagit sig till kvalet, det här kommer att bli en spännande kvaltävling.

Stefan Karlssonjuryn ordförande, Årets Kock 1995, SK Mat & Människor

Adam Källman,
Kitchen & Table Malmö Live, Malmö

Anna Broms
Restaurang Broms, Stockholm

Alexander Sjögren
Restaurant Mutantur, Malmö,

Björn Glans
Grand Hôtel Lund, Lund

Christian Siberg
Swedish Taste Stockholm, Stockholm

Christoffer Sjögren
Restaurang Grano, Göteborg

Christopher Lai
&Vin, Karlshamn

Daniel Müllern
Unilever Food Solutions, Ystad

Danny Falkeman
Etoile, Stockholm

Hugo Bolt-Hansen
Skärets Krog, Smögen

Jacob Davidsson
Grano, Göteborg

Joakim Kjaerkner
Brasserie du Sud, Ystad

Jonas Lagerström
Etoile, Stockholm

Kristian Eriksson
Hotel Birger Jarl, Stockholm

Lars Niklasson
Lilla Ego, Stockholm

Louise Johansson
Taste by Louise, Kungälv

Luqaz Ottosson
Restaurant ROT, Visby

Marie Skogström
Mat & Vin Slottsparken, Malmö

Martin Anneflod
Martin Anneflod Culinary, Göteborg

Martin Moses
SK Mat & Människor, Göteborg

Mats-Peter Kristiansen
Spira Food, Göteborg

Mikael Feuk
Gastro Gaspari, Flyinge

Ola Wallin
SK Mat & Människor, Göteborg

Sebastian Lopez
Nosh & Chow, Stockholm