Nyhet
Årets Kock 2019 - Grattis och konfettiregn
Kockarna som är vidare till kvalet i
Årets Kock 2019
Grattis och STORT lycka till önskar vi de 24 kockar som gått vidare till årets kvalificeringstävling den 12-13 juni. Bland de som har gått vidare finns bland andra sju kockar som gick vidare i Årets Kock 2018 varav en knep silvret, en kock som har representerat Sverige i Bocus d’Or, en bror till tidigare vinnare och en som tävlat i landslaget. Det är ett oerhört starkt startfält.
”Jätteintressanta och riktigt bra namn som tagit sig till kvalet, det här kommer att bli en spännande kvaltävling.
Stefan Karlssonjuryn ordförande, Årets Kock 1995, SK Mat & Människor
Adam Källman,
Kitchen & Table Malmö Live, Malmö
Anna Broms
Restaurang Broms, Stockholm
Alexander Sjögren
Restaurant Mutantur, Malmö,
Björn Glans
Grand Hôtel Lund, Lund
Christian Siberg
Swedish Taste Stockholm, Stockholm
Christoffer Sjögren
Restaurang Grano, Göteborg
Christopher Lai
&Vin, Karlshamn
Daniel Müllern
Unilever Food Solutions, Ystad
Danny Falkeman
Etoile, Stockholm
Hugo Bolt-Hansen
Skärets Krog, Smögen
Jacob Davidsson
Grano, Göteborg
Joakim Kjaerkner
Brasserie du Sud, Ystad
Jonas Lagerström
Etoile, Stockholm
Kristian Eriksson
Hotel Birger Jarl, Stockholm
Lars Niklasson
Lilla Ego, Stockholm
Louise Johansson
Taste by Louise, Kungälv
Luqaz Ottosson
Restaurant ROT, Visby
Marie Skogström
Mat & Vin Slottsparken, Malmö
Martin Anneflod
Martin Anneflod Culinary, Göteborg
Martin Moses
SK Mat & Människor, Göteborg
Mats-Peter Kristiansen
Spira Food, Göteborg
Mikael Feuk
Gastro Gaspari, Flyinge
Ola Wallin
SK Mat & Människor, Göteborg
Sebastian Lopez
Nosh & Chow, Stockholm