Skip to main content
Årets Kock Talks

Nystart för restaurangsverige – en programserie om besöksnäringen 

Per Schlingmann Årets Kock Talk

Årets Kock Talks med Per Schlingmann

I 6 digitala program frågar vi oss hur besöksnäringen åter kan bli den sysselsättningsmotor den varit och basen i omstarten av Sverige. Hur ser restaurangerna, matupplevelserna och talangförsörjningen framöver? Och hur blir bonden och råvaruproducenten äntligen hjälten i Sverige?

Anmäl dig

Fler samtal från Årets Kock Talks

11/09 kl 13.00 - 13.40

Besöksnäringen – basen i omstarten av Sverige

14/09 kl 13.00 - 13.40

Restaurangen efter pandemin

15/09 kl 15.00 - 15.40

Talangförsörjningen efter pandemin

16/09 kl 13.00 - 13.40

Matproducenten – den nya hjälten

16/09 kl 15.00 - 15.40

Tid för gastrotech

Ett urval av gäster i Årets Kock Talks

“Årets Kock Talks blir en helt ny satsning och där fokus kommer att ligga på att ta upp viktiga frågor för branschen och skapa samtal mellan näringsliv och aktörer. Det känns extra viktigt i år att göra en nystart för branschen med tanke på det rådande läge vi har “.

Andreas Stenberg
VD Årets Kock