Skip to main content

Nyhet

StefanEriksson_AK2005_fotoMartinaWarenfeldt_400x600
Årets Kock 2021

Stefan Eriksson fortsätter som råvaruansvarig kommande treårsperiod.

Stefan vann Årets Kock redan 2005 och jobbar idag som kock och råvaruexpert.

Vi är glada för att Stefan Eriksson fortsätter som råvaruansvarig för Årets Kock kommande tre år!

Stefan Eriksson vann Årets Kock redan 2005 och jobbar idag som kock och råvaruexpert. Han är även provningsledare för Exceptionell Råvara där man utvecklar spetsen av svenska råvaror.

Stefan Eriksson är en av branschens mest kunniga namn inom råvarukunskap och jag är mycket glad för att Stefan fortsätter som råvaruansvarig för Årets Kock även kommande 3 år. Stefans långa erfarenhet och expertkunskap kring att välja ut råvaror på toppnivå skapar de bästa förutsättningarna för att tävlingen Årets Kock ska hålla samma höga nivå varje år, säger Andreas Stenberg, VD för Årets Kock.

Råvarorna ska både utmana kockarna och ge de bästa möjliga förutsättningar att prestera under Årets Kock – SM i professionell matlagning. Råvarugruppens arbete sker i nära samarbete med tävlingsgruppen som arbetar fram de tävlingsmoment som ska ingå i årets tävling.

-Jag är glad för att fått förnyat förtroende som råvaruansvarig de kommande tre åren. Det är fantastiskt roligt att genom Årets Kock föra samman duktiga kockar med de bästa råvarorna och se magi skapas, säger Stefan Eriksson Årets Kock 2005 och råvaruansvarig Årets Kock 2021.

Stort lycka till Stefan!

Foto: Martina Wärenfeldt