Taking too long? Close loading screen.

Nyhet

Kval 19-20 juni Årets Kock 2018

Startordningen dag 1

Lottningen till dag 1 i kvalificeringstävlingen till Årets Kock 2018 är nu gjord. Under dag 1 kommer de tävlande att genomföra ett teoriprov, råvarukännedom och upplagning av sin tävlingsrätt. Vilka 16 som går vidare till dag 1 meddelas 19 juni efter 17.30.

1. Martin Moses
SK Mat & Människor, Göteborg

2. Knutur Kristjansson
Köket Falkenberg, Falkenberg

3. Albin Edberg
Restaurang UNN, Stockholm

4. Jonas Lagerström
Restaurang Etoile, Stockholm

5. Björn Glans
Grand Hôtel, Lund

6. Sebastian Lopez
Nosh & Chow, Stockholm

7. Mats-Peter Kristiansen
Spira Food, Göteborg

8. Ludwig Tjörnemo
Operakällaren, Stockholm

9. Danny Falkeman
Restaurang Etoile, Stockholm

10. Jonas Alvin
Stångs magasin, Linköping

11. Anders Johnsson
Rejmes restaurang, Örebro

12. Morgan Fredriksson
Sigtunastiftelsen, Sigtuna

13. Marcus Jansson
Knut Bar, Stockholm

14. Andreas Johansson
Bar Nombre och Le Nom, Stockholm

15. Luqaz Ottosson
Restaurang ROT, Norrlanda

16. Petter Johansson
Restaurant Frantzén, Stockholm

17. Joachim Johansson
Hotell Liseberg Heden, Göteborg

18. Sanny Lind
Krubb, Stockholm

19. Peter J Skogström
Mat och Vin Slottsparken, Malmö

20. Jim Florin
Toftaholm Herrgård, Toftaholm

21. Johan Ståhl
Hotel At Six, Stockholm

22. Lars Niklasson
Lilla Ego, Stockholm

23. Marie Skogström
Mat & Vin Slottsparken, Malmö

24. David Lundqvist
Grand Hôtel Saltsjöbaden, Saltsjöbaden

25. Magnus Persson
Stureplansgruppen, Stockholm

26. Niklas Pallgren
Kämpasten, Sigtuna

27. Jesper Bogren
Kungsportshuset matbar/
The concept, Göteborg

28. David Bygdeståhl
Svartengrens, Stockholm

29. Jonas Karlsson
Lilla Bjers Gårdskrog, Visby

30. Sonny Tapper
Ichi, Stockholm

31. Magnus Santesson
Stadshuskällaren, Stockholm

32. Jonathan Kasche – STARTAR EJ
Ulriksdals Värdshus, Solna