Nyhet
Kval 19-20 juni Årets Kock 2018
Startordningen dag 1
Lottningen till dag 1 i kvalificeringstävlingen till Årets Kock 2018 är nu gjord. Under dag 1 kommer de tävlande att genomföra ett teoriprov, råvarukännedom och upplagning av sin tävlingsrätt. Vilka 16 som går vidare till dag 1 meddelas 19 juni efter 17.30.
1. Martin Moses
SK Mat & Människor, Göteborg
2. Knutur Kristjansson
Köket Falkenberg, Falkenberg
3. Albin Edberg
Restaurang UNN, Stockholm
4. Jonas Lagerström
Restaurang Etoile, Stockholm
5. Björn Glans
Grand Hôtel, Lund
6. Sebastian Lopez
Nosh & Chow, Stockholm
7. Mats-Peter Kristiansen
Spira Food, Göteborg
8. Ludwig Tjörnemo
Operakällaren, Stockholm
9. Danny Falkeman
Restaurang Etoile, Stockholm
10. Jonas Alvin
Stångs magasin, Linköping
11. Anders Johnsson
Rejmes restaurang, Örebro
12. Morgan Fredriksson
Sigtunastiftelsen, Sigtuna
13. Marcus Jansson
Knut Bar, Stockholm
14. Andreas Johansson
Bar Nombre och Le Nom, Stockholm
15. Luqaz Ottosson
Restaurang ROT, Norrlanda
16. Petter Johansson
Restaurant Frantzén, Stockholm
17. Joachim Johansson
Hotell Liseberg Heden, Göteborg
18. Sanny Lind
Krubb, Stockholm
19. Peter J Skogström
Mat och Vin Slottsparken, Malmö
20. Jim Florin
Toftaholm Herrgård, Toftaholm
21. Johan Ståhl
Hotel At Six, Stockholm
22. Lars Niklasson
Lilla Ego, Stockholm
23. Marie Skogström
Mat & Vin Slottsparken, Malmö
24. David Lundqvist
Grand Hôtel Saltsjöbaden, Saltsjöbaden
25. Magnus Persson
Stureplansgruppen, Stockholm
26. Niklas Pallgren
Kämpasten, Sigtuna
27. Jesper Bogren
Kungsportshuset matbar/
The concept, Göteborg
28. David Bygdeståhl
Svartengrens, Stockholm
29. Jonas Karlsson
Lilla Bjers Gårdskrog, Visby
30. Sonny Tapper
Ichi, Stockholm
31. Magnus Santesson
Stadshuskällaren, Stockholm
32. Jonathan Kasche – STARTAR EJ
Ulriksdals Värdshus, Solna