Nyhet [/vc_column_text][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”accent-color” animate=”yes” custom_line_width=”80″ delay=”500″ custom_height=”1″][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”extra-color-1″ animate=”yes” custom_line_width=”80″ delay=”500″ custom_height=”1″][divider line_type=”No Line”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_custom_heading text=”Grattis och konfettiregn” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23bfbfbf” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][vc_custom_heading text=”Kockarna som är vidare till kvalet i Årets Kock 2018″ font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:left|color:%23000000|line_height:50px” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][divider line_type=”No Line”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]32 kockar har gått vidare till årets kvalificeringstävling, bland dem finns en tidigare vinnare, ett äkta par, sex tidigare finalister, en från Sveriges första 3-stjärniga krog, sonen till vinnaren av Årets Kock 1990, en tidigare medlem i juniorkocklandslaget, en commis från Bocuse d’Or och två från en helt nyöppnad restaurang. Vi önskar alla ett STORT lycka till i kvalet den 19-20 juni.[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”60″][nectar_single_testimonial testimonial_style=”small_modern” color=”Default” quote=”Vi har ett riktigt starkt startfält i år och vi i juryn förväntar oss att få se prov på stor matlagning i Årets Kock 2018.” name=”Stefan Karlsson, Årets Kock 1995″ subtitle=”Juryns ordförande”][divider line_type=”No Line”][divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”1″ divider_color=”extra-color-1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Albin Edberg Restaurang UNN, Stockholm
Anders Johnsson Rejmes restaurang, Örebro
Andreas Johansson Bar Nombre och Le Nom, Stockholm
Björn Glans Grand Hôtel, Lund,
Danny Falkeman Restaurang Etoile, Stockholm
David Bygdeståhl Svartengrens, Stockholm
David Lundqvist Grand Hôtel Saltsjöbaden, Saltsjöbaden
Jesper Bogren Kungsportshuset matbar/ The concept, Göteborg
Jim Florin Toftaholm Herrgård, Toftaholm
Joachim Johansson Hotell Liseberg Heden, Göteborg
Johan Ståhl Hotel At Six, Stockholm
Jonas Lagerström Restaurang Etoile, Stockholm
Jonas Alvin Stångs magasin, Linköping
Jonas Karlsson Lilla Bjers Gårdskrog, Visby
Jonathan Kasche Ulriksdals Värdshus, Solna
Knutur Kristjansson Köket Falkenberg, Falkenberg[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Lars Niklasson Lilla Ego, Stockholm
Ludwig Tjörnemo Operakällaren, Stockholm,
Luqaz Ottosson Restaurang ROT, Norrlanda
Magnus Persson Stureplansgruppen, Stockholm
Magnus Santesson Stadshuskällaren, Stockholm
Marcus Jansson Knut Bar, Stockholm
Marie Skogström Mat & Vin Slottsparken, Malmö
Martin Moses SK Mat & Människor, Göteborg
Mats-Peter Kristiansen Spira Food, Göteborg
Morgan Fredriksson Sigtunastiftelsen, Sigtuna
Niklas Pallgren Kämpasten, Sigtuna
Peter J Skogström Mat och Vin Slottsparken, Malmö
Petter Johansson Restaurant Frantzén, Stockholm
Sanny Lind Krubb, Stockholm
Sebastian Lopez Nosh and Chow, Stockholm
Sonny Tapper Ichi, Stockholm[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][divider line_type=”No Line”][vc_column_text]Pst. Om du inte klurat ut det kommer facit här. Den tidigare vinnaren är Peter J Skogström, Årets Kock 2006, som i årets tävling också tävlar mot sin fru Marie Skogström. De som tidigare tagit sig ända till final är David Lundqvist, Jesper Bogren, Jonas Karlsson, Jonathan Kasche, Luqaz Ottosson och Magnus Persson. Från trestjärniga Restaurang Frantzén har vi Petter Johansson. Magnus Persson är son till Roland Persson som vann Årets Kock 1990. Ludwig Tjörnemo var tidigare med i Juniorkocklandslaget, Albin Edberg var commis till Tommy Myllymäki, Årets Kock 2007, i Bocuse d’Or 2014/2015 och från nyöppnade Restaurang Etoile kommer Danny Falkeman och Jonas Lagerström.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/12″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row]
Comments