Nyhet [/vc_column_text][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”accent-color” animate=”yes” custom_line_width=”80″ delay=”500″ custom_height=”1″][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”extra-color-1″ animate=”yes” custom_line_width=”80″ delay=”500″ custom_height=”1″][divider line_type=”No Line”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_custom_heading text=”Kval 19-20 juni Årets Kock 2018 ” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23bfbfbf” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][vc_custom_heading text=”Kockarna som går vidare till dag 2″ font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:left|color:%23000000|line_height:50px” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][divider line_type=”No Line”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Den första av två kvaldagar är över. Tävlingens nya moment var uppskattade av de tävlande och upplevdes som både utmanande, roliga och relevant för ett svenskt mästerskap. Efter ett teoriprov med 16 frågor som skulle besvaras på 15 minuter, råvarukännedom där 25 plattfiskar, kålsorter, svampar, vilda fåglar och örter skulle namnges och sist – men inte minst – upplagning av den egna tävlingsrätten gick tillslut 16 kockar vidare till nästa steg i kvalet.[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”60″][nectar_single_testimonial testimonial_style=”small_modern” color=”Default” quote=”Man är mätt och go efter den här dagen. Det märks på maten som vi har fått äta att det är ett rutinerat gäng som är med och tävlar i år. Vi har fått smaka många intressanta rätter med mycket bra smaker och kombinationer. Det känns som att vi utifrån detta kommer hitta åtta riktigt bra finalister.” name=”Stefan Karlsson” subtitle=”juryns ordförande, Årets Kock 1995, SK Mat & Människor och Götaplatsgruppen”][nectar_single_testimonial testimonial_style=”small_modern” color=”Default” quote=”Det är nu det börjar på riktigt! Ännu en sömnlös natt väntar, ha ha ha. ” name=”Marie Skogström” subtitle=”Mat & Vin Slottsparken, vidare till dag 2 i kvalet”][nectar_single_testimonial testimonial_style=”small_modern” color=”Default” quote=”Hurra vad roligt att vara vidare. Nu ska jag hem och kurera mig från en ond hals och bolla lite idéer inför i morgon med en kompis. ” name=”Luqaz Ottosson” subtitle=”Restaurang ROT, vidare till dag 2 i kvalet”][divider line_type=”No Line”][divider line_type=”Full Width Line” line_thickness=”1″ divider_color=”extra-color-1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Vidare till kvaldag 2 – utan inbördes ordning[/vc_column_text][divider line_type=”No Line”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Anders Johnsson Rejmes restaurang, Örebro
Andreas Johansson Bar Nombre och Le Nom, Stockholm
Danny Falkeman Restaurang Etoile, Stockholm
David Lundqvist Grand Hôtel Saltsjöbaden, Saltsjöbaden
Jesper Bogren Kungsportshuset matbar/ The concept, Göteborg
Jonas Alvin Stångs magasin, Linköping
Lars Niklasson Lilla Ego, Stockholm
Ludwig Tjörnemo Operakällaren, Stockholm[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Luqaz Ottosson Restaurang ROT, Norrlanda
Magnus Persson Stureplansgruppen, Stockholm
Marcus Jansson Knut Bar, Stockholm
Marie Skogström Mat & Vin Slottsparken, Malmö
Martin Moses SK Mat & Människor, Göteborg
Niklas Pallgren Kämpasten, Sigtuna
Peter J Skogström Mat och Vin Slottsparken, Malmö
Petter Johansson Restaurant Frantzén, Stockholm[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][divider line_type=”No Line”][vc_column_text]Vi vill också skicka ett stort tack till de 16 kockar som tyvärr inte gick vidare till dag 2. Imponerande med så mycket professionalitet och skicklighet samlad på ett och samma ställe. Tack för att ni deltog, vi ses väl nästa år igen?[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/12″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row]
Comments