Nyhet
[/vc_column_text][divider line_type=”Small Line” line_thickness=”4″ divider_color=”accent-color” animate=”yes” custom_height=”5″ custom_line_width=”80″ delay=”500″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”7995″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_custom_heading text=”Är du nästa Årets Kock?” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23bfbfbf” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][vc_custom_heading text=”Det är dags att planera din ansökan till Årets Kock 2018.” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:left|color:%23000000|line_height:50px” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”fadeIn”][divider line_type=”No Line”][vc_column_text]
Det sker en hel del förändringar jämfört med tidigare år. Dels får du söka med valfri förrätt, mellanrätt eller huvudrätt som kan serveras kall eller varm. Tidigare har vi begränsat ansökningsbidragen till en huvudrätt och ibland även en specifik råvara. [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Tidigare har vi begränsat ansökningsbidragen till en huvudrätt och ibland även en specifik råvara. Dels utökas utmaningarna du ställs inför under kvalificeringstävlingen. Förutom att laga upp ditt inskickade bidrag kommer du att få visa prov på bred yrkeskunskap i ett flertal delmoment. För att ansöka måste du vara professionellt verksam kock, fylla 23 år under 2018 och vara svensk medborgare. Du anmäler dig på aretskock.se mellan den 16 april klockan 08.00 till 20 maj kl 23.59. Du får svara på en del frågor kopplade till ditt yrkesliv samt skicka in ett recept med bild på en förrätt, mellanrätt eller huvudrätt beräknad för 6 portioner, som kan serveras kall eller varm.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][nectar_single_testimonial testimonial_style=”small_modern” color=”Accent-Color” quote=”Årets Kock är för de främsta kockarna med de bredaste kunskaperna. Vi har jobbat stenhårt med att utveckla årets upplaga för att tilltala alla duktiga kockar som tror att de har det inom sig och är redo för nästa steg i sin karriär. Vem du än är, var du än bor och vilken mat du än lagar så hoppas vi att du väljer att ta klivet och lämnar in en ansökan till Årets Kock 2018″ name=”Andreas Stenberg” subtitle=”VD för Årets Kock”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Alla bidrag bedöms anonymt av en jury som utser 32 tävlande som får kämpa [Office1] om de åtta finalplatserna under en kvalificeringstävling på Stockholms Hotell- och Restaurangskola den 19-20 juni. Under kvalificeringstävlingen kommer du att få laga upp ditt inskickade bidrag samt även en huvudrätt baserad på en råvarukorg som du får presenterad på plats och i ett flertal tävlingsmoment visa på hantverksskicklighet och teoretiska kunskaper.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/12″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row]
Comments