PODDCAST

ÅRETS KOCK PODDEN

Mångfald och inkludering, nyckeln till en framgångsrik företagskultur.
Avsnitt 10: Tid för förändring - en gång för alla!

Årets Kock Podden med Stefan Ekengren & Tea Malmegård

Nytt avsnitt ute av Årets Kock Podden!

Avsnitt 11: Mångfald och inkludering, nyckeln till en framgångsrik företagskultur.
Vi följer upp det senaste avsnittet där vi pratade om sexuella trakasserier i branschen och om hur vi kan få till den förändring vi alla vill ha. Hur gör man för att skapa en hållbar kultur? Hur skapar man ett fungerande team och en arbetsplats där mångfald och inkludering är en del av framgången? Att låta människor misslyckas, komma till tals, känna sig respekterade och uppskattade är några av nycklarna för att skapa en arbetsplats där unga talanger vill jobba. Det handlar om att skapa en kultur som ska ge den bästa kundupplevelsen.

Programmet gästas av Sofia Falk som har en bakgrund från underrättelsetjänsten och har under 15 år hjälpt undra globala bolag i alla möjliga branscher att förändra sin kultur och sätt att jobba för att bättre inkludera och respektera den mångfald de har eller behöver för att lyckas med sin affär.

Avsnitt 10. Tid för förändring – en gång för alla.
Tillsammans med programmets gäster pratar vi om framtiden, hur vi får till den förändring som vi alla så gärna vill ha och vilka steg som måste tas för att nå dit. Programmet gästas av Fredrik Eriksson, krögare på Långbro Värdshus och Nationalmuseum samt Årets Kock 1987, Andreas Stenberg, VD för Årets Kock AB och Fanny Sturén, hållbarhetschef Svenska Brasserier och Restaurangchef Emmer.

11/09 kl 9.00

Tommy Myllymäki & Tom Sjöstedt

Lär känna juryordförande och tävlingsledare för Årets Kock. Hur tävlar man egentligen i Årets Kock?

12/09 kl 9.00

Ludwig Tjörnemo

Vad är det som driver den här tävlingsveteranen till att vilja vinna ytterligare en tävling?

12/09 kl 12.00

Luqaz Ottoson

Luqaz tog cykel från Smygehuk till Treriksröset 2016 och hamnade till slut på Gotland.

13/09 kl 9.00

Jesper Jakobsson

Lyssna på ett samtal om tävlingsnerver, förebilder och om hur kampsporten förberett honom på hans första Årets kock final. 

13/09 kl 12.00

Henric Herbertsson

Spretig och syraskadad ja hur beskriver han själv sin matlagning egentligen?

14/09 kl 9.00

Christian Siberg

Har fullt upp som ny kökschef på Omaka som öppnar i dagarna och samtidigt fullt fokus på finalen.

14/09 kl 12.00

Ola Wallin

Ola skulle egentligen bli trummis men mamma och pappa såg till att han sökte till restaurangskolan.

15/09 kl 9.00

Jessie Sommarström

Hur långt måste man ibland gå för att följa sina drömmar och hur en första dag i sitt drömkök blev en lång mardröm.

15/09 kl 12.00

Marcus Bremdal

Marcus har varit coach för Juniorkocklandslaget. Vem är eller snarare vem vill Marcus vara som ledare?