Skip to main content

STORT TACK TILL VÅRA PRESENTATÖRER OCH SAMARBETSPARTNERS

Tack vare alla våra fantastiska partners och samarbeten kan Årets Kock – SM i professionell matlagning genomföras varje år. Är ni intresserade av att bli samarbetspartners till Årets Kock? Välkommen att kontakta oss! 

PRESENTATÖR ÅRETS KOCK
Framtidens smaktrend

Arla analyserade Instagram i jakten på Årets Smak 2021 – Frasigt

Som inspiration för kockar och konditorer har Arla som en del av projektet Årets Smak tagit fram smakpaletter där de frasiga råvarorna äpple, isbergssallad och Svecia har matchats med smakkompisar. Med hjälp av dessa har tex Jimmi Eriksson, Årets Kock 2016, skapat en rätt på temat frasigt där han matchat isbergssallad med getost och vindruvor.
MER OM FRASIGT
PRESENTATÖR ÅRETS KOCK
Spendrups

Vinnarens drömöl 

Kombinationen mat och dryck är viktig när man tar fram ett nytt öl. Sedan 2018 får vinnaren av Årets Kock brygga sitt drömöl tillsammans med Spendrups chefsbryggmästare Richard Bengtsson. Inspirationen kommer från kockarnas egna smakbilder och dryckesminnen och resultaten har blivit väldigt smakfulla i olika stilar - nu senast Ludwig Tjörnemos mycket matvänliga över- och underjästa öl med hög klunkbarhet. Vad blir årets vinnarbrygd?
Spendrups
HUVUDPARTNER
Menigo

Länge leve måltiden. Menigo tror på måltidens goda kraft.

Att återigen få uppleva gemenskap, trygghet och glädje, kommer bli viktigare än på mycket länge. Och vi tror på måltidens goda kraft. Den ska vara bra. Ha rätt råvaror. Som är hållbara. Och som smakar bra. Tillsammans skapar vi goda matupplevelser – i både med och motgång. Länge leve måltiden.
Menigo
HUVUDPARTNER
Martin & Servera

Vi ger mervärde till din meny!

För oss är det viktigt att lyfta regionala, småskaligt och innovativt framtagna produkter från odlare, bönder och uppfödare runt om i Sverige. Att kunna erbjuda restauranger ett brett och ständigt växande svenskt, regionalt och växtbaserat utbud är något vi är mycket stolta över. Martin & Servera Gruppen levererar drycker, livsmedel, utrustning, kem och tjänster till hotell, restauranger, caféer, offentliga måltidsverksamheter och butiker.
Martin & Servera
OFFICIELL LEVERANTÖR

Segers Fabriker

Vi inspireras av meningen “love the things you own”. Medvetna val i vardagen bidrar till en mindre belastning på miljön. För älskar man sitt plagg, så vårdar man det ofta med omsorg och bär det med glädje över en längre tid. Därför tänker vi extra mycket på dem som ska bära våra kläder när vi tar fram nya plagg, eller förbättrar våra klassiska mönster.
SEGERS
OFFICIELL LEVERANTÖR

Global

"A cut above the rest"
Den första Globalkniven designades i Japan år 1985, och ett kvitto på dess kvalitet är att den ser likadan ut än idag. Sedan dess har Global som ett av världens mest populära knivvarumärken fortsatt att ständigt utveckla nya klassiker och innovativa modeller. Globals knivar har kombinationen av slitstarkt stål, unik design och sylvass egg som gör dem oumbärliga för proffs som kockstjärnan och ambassadören Sebastian Gibrand.
GLOBAL
OFFICIELL LEVERANTÖR

Från Sverige

Utmärkta svenska råvaror
Intresset för matens ursprung är mer aktuellt än någonsin, både hemma och på restaurangen. Det gör Årets Kock till ett gott sällskap för svenska råvaror. Maten vi äter ska vara god, men också vara producerad under goda förhållanden. Frivilliga ursprungsmärkningen Från Sverige gör det enkelt att välja svenskt i butiken, hos restauranggrossisten och restaurangen. Odlat, fött och uppfött, förädlat, förpackat och kontrollerat i Sverige. Titta efter märket!
FRÅN SVERIGE
OFFICIELL LEVERANTÖR

Kockens

Välkommen till Kockens!
Med en nypa av den rätta kryddan kan det skapas fantastisk matlagningsmagi. Kryddor tar fram de bästa smakerna ur de bästa råvarorna. Från chilins hetta och pepparns blommiga arom öppnas en värld av möjligheter. Allt vi gör på Kockens har sitt ursprung i naturen. Därför är det naturligt för att oss att värna om högsta kvalitet och ekologiskt producerade råvaror. Må bästa smak vinna!
Kockens
OFFICIELL SAMARBETSPARTNER

BokaBord

BokaBord är en bokningssajt fylld av inspiration för dig som gillar att gå ut och äta. Vi hjälper dig upptäcka nya restauranger och boka bord. Varje år förmedlar BokaBord över en miljon gäster till restauranger över hela Sverige. Var finns det lediga bord i helgen? Gör en sökning på bokabord.se eller i vår app och se alla lediga tider på landets bästa restauranger – från stjärnkrogar till de bästa burgarställena i småstäderna.
BokaBord
OFFICIELL SAMARBETSPARTNER

Nobis Hospitality Group

Nobis Hospitality Group är en av Nordens ledande koncerner inom hospitalitynäringen och innefattar kända varumärken som Operakällaren och Café Opera samt designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Hotel Skeppsholmen, Miss Clara, Hotel J, Stallmästaregården och Blique by Nobis. I juni 2021 expanderade koncernen utanför Norden genom öppningen av Concepció by Nobis i Palma, Spanien.
Nobis Hospitality Group
OFFICIELL LEVERANTÖR

Werners Gourmetservice

Den ledande smakleverantören inom gastronomi
Vi på Werners har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé; ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”. Vi utbildar och inspirerar nya stjärnor inom gastronomins värld genom Werners Education, men också genom att stötta kockarna i tävlingssammanhang såsom Årets Kock.
Werners Gourmetservice
OFFICIELL LEVERANTÖR

Visita

Visita är svensk besöksnärings samlade röst. Vi informerar, ger kostnadsfria juridiska råd och träffar branschens kollektivavtal. Vi företräder också våra medlemsföretag i kontakten med facket, myndigheter och media. Vår uppgift är att driva branschens viktiga frågor och arbeta för att skapa bättre förutsättningar för god lönsamhet i ditt företag. Visst är ditt företag också medlem?
Visita - bli medlem
OFFICIELL LEVERANTÖR

Waynes Coffee

Endast ekologiskt kaffe, allt annat är ohållbart
994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i sju länder runt om i världen. Kaféer som drivs av människor som medvetet fortsätter att utveckla din fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat.
Waynes Coffee