PRESENTATÖR ÅRETS KOCK
Mejeri ❤ Smak

Arla utmanar kockar att utforska sin sensoriska förmåga.

En duktig kock, tex en Årets Kock, tänker in doft, upplägg, textur och hur rätten beskrivs i ord – allt skapar den sensoriska upplevelsen som avgör vad gästen tycker om rätten. Ta del av intressant fakta kring sensorik och recept av bla Jimmi Eriksson med nya smakkombinationer.
SMAK - SÅ FUNGERAR DET
PRESENTATÖR ÅRETS KOCK
Spendrups

Kockens öldrömmar

Kombinationen mat och dryck är viktig när man tar fram ett nytt öl. När David Lundqvist (2018) och Martin Moses (2019) bryggde sitt Årets Kocköl utgick de från sina egna smakbilder och dryckesminnen för att skapa ett öl som matchar deras unika matstil. David bryggde en stout med ostronskal och Martin gick ”all in” med peppar i sin pepparbärs. Vad blir årets vinnarbrygd?
Spendrups
HUVUDPARTNER
Menigo

Länge leve måltiden. Menigo tror på måltidens goda kraft.

Att återigen få uppleva gemenskap, trygghet och glädje, kommer bli viktigare än på mycket länge. Och vi tror på måltidens goda kraft. Den ska vara bra. Ha rätt råvaror. Som är hållbara. Och som smakar bra. Tillsammans skapar vi goda matupplevelser – i både med och motgång. Länge leve måltiden.
ÅK veckan med Menigo
OFFICIELL LEVERANTÖR

Global

"A cut above the rest"
Den första Globalkniven designades i Japan år 1985, och ett kvitto på dess kvalitet är att den ser likadan ut än idag. Sedan dess har Global som ett av världens mest populära knivvarumärken fortsatt att ständigt utveckla nya klassiker och innovativa modeller. Globals knivar har kombinationen av slitstarkt stål, unik design och sylvass egg som gör dem oumbärliga för proffs som kockstjärnan och ambassadören Sebastian Gibrand.
GLOBAL
OFFICIELL LEVERANTÖR

Segers Fabriker

Vi inspireras av meningen “love the things you own”. Medvetna val i vardagen bidrar till en mindre belastning på miljön. För älskar man sitt plagg, så vårdar man det ofta med omsorg och bär det med glädje över en längre tid. Därför tänker vi extra mycket på dem som ska bära våra kläder när vi tar fram nya plagg, eller förbättrar våra klassiska mönster.
SEGERS
OFFICIELL LEVERANTÖR

Från Sverige!

Utmärkta svenska råvaror
Intresset för matens ursprung är mer aktuellt än någonsin, både hemma och på restaurangen. Det gör Årets Kock till ett gott sällskap för svenska råvaror. Maten vi äter ska vara god, men också vara producerad under goda förhållanden. Frivilliga ursprungsmärkningen Från Sverige gör det enkelt att välja svenskt i butiken, hos restauranggrossisten och restaurangen. Odlat, fött och uppfött, förädlat, förpackat och kontrollerat i Sverige. Titta efter märket!
FRÅN SVERIGE
OFFICIELL LEVERANTÖR

Martin & Servera Gruppen

Vi ger mervärde till din meny!
För oss är det viktigt att lyfta regionala, småskaligt och innovativt framtagna produkter från odlare, bönder och uppfödare runt om i Sverige. Att kunna erbjuda restauranger ett brett och ständigt växande svenskt, regionalt och växtbaserat utbud är något vi är mycket stolta över. Martin & Servera Gruppen levererar drycker, livsmedel, utrustning, kem och tjänster till hotell, restauranger, caféer, offentliga måltidsverksamheter och butiker.
Martin & Servera
OFFICIELL LEVERANTÖR

Kockens

Välkommen till Kockens!
Med en nypa av den rätta kryddan kan det skapas fantastisk matlagningsmagi. Kryddor tar fram de bästa smakerna ur de bästa råvarorna. Från chilins hetta och pepparns blommiga arom öppnas en värld av möjligheter. Allt vi gör på Kockens har sitt ursprung i naturen. Därför är det naturligt för att oss att värna om högsta kvalitet och ekologiskt producerade råvaror. Må bästa smak vinna!
Kockens kryddskola
OFFICIELL LEVERANTÖR

Electrolux Professional

Din helhetsleverantör
Vi hjälper dig med innovativa, energieffektiva lösningar för storkök och restauranger. Vilken verksamhet du än bedriver är vårt mål att göra den till den mest hållbara upplevelsen under hela produktlivscykeln. Electrolux Professional är ledande, global leverantör för enhets- och helhetslösningar inom storkök, dryck och professionell tvätt. Med över 100 år i branschen, har vi stor expertis inom ramen för det vi gör.
Electrolux Professional
OFFICIELL LEVERANTÖR

Visita

Visita är bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Vi informerar, ger kostnadsfria juridiska råd och träffar branschens kollektivavtal. Vi företräder också våra medlemsföretag i kontakten med facket, myndigheter och massmedia. Som svensk besöksnärings samlade röst lyfter vi fram och driver branschens viktiga frågor och arbetar för att skapa bättre affärsmässiga förutsättningar för god lönsamhet i ditt företag. Visst är ditt företag också medlem?
Visita - bli medlem