PRESENTATÖR ÅRETS KOCK
Framtidens smaktrend

Arla analyserade Instagram i jakten på Årets Smak 2021 – Frasigt

Som inspiration för kockar och konditorer har Arla som en del av projektet Årets Smak tagit fram smakpaletter där de frasiga råvarorna äpple, isbergssallad och Svecia har matchats med smakkompisar. Med hjälp av dessa har tex Jimmi Eriksson, Årets Kock 2016, skapat en rätt på temat frasigt där han matchat isbergssallad med getost och vindruvor.
MER OM FRASIGT
PRESENTATÖR ÅRETS KOCK
Spendrups

Vinnarens drömöl 

Kombinationen mat och dryck är viktig när man tar fram ett nytt öl. Sedan 2018 får vinnaren av Årets Kock brygga sitt drömöl tillsammans med Spendrups chefsbryggmästare Richard Bengtsson. Inspirationen kommer från kockarnas egna smakbilder och dryckesminnen och resultaten har blivit väldigt smakfulla i olika stilar - nu senast Ludwig Tjörnemos mycket matvänliga över- och underjästa öl med hög klunkbarhet. Vad blir årets vinnarbrygd?
Spendrups
HUVUDPARTNER
Menigo

Länge leve måltiden. Menigo tror på måltidens goda kraft.

Att återigen få uppleva gemenskap, trygghet och glädje, kommer bli viktigare än på mycket länge. Och vi tror på måltidens goda kraft. Den ska vara bra. Ha rätt råvaror. Som är hållbara. Och som smakar bra. Tillsammans skapar vi goda matupplevelser – i både med och motgång. Länge leve måltiden.
ÅK veckan med Menigo
OFFICIELL LEVERANTÖR

Global

"A cut above the rest"
Den första Globalkniven designades i Japan år 1985, och ett kvitto på dess kvalitet är att den ser likadan ut än idag. Sedan dess har Global som ett av världens mest populära knivvarumärken fortsatt att ständigt utveckla nya klassiker och innovativa modeller. Globals knivar har kombinationen av slitstarkt stål, unik design och sylvass egg som gör dem oumbärliga för proffs som kockstjärnan och ambassadören Sebastian Gibrand.
GLOBAL
OFFICIELL LEVERANTÖR

Segers Fabriker

Vi inspireras av meningen “love the things you own”. Medvetna val i vardagen bidrar till en mindre belastning på miljön. För älskar man sitt plagg, så vårdar man det ofta med omsorg och bär det med glädje över en längre tid. Därför tänker vi extra mycket på dem som ska bära våra kläder när vi tar fram nya plagg, eller förbättrar våra klassiska mönster.
SEGERS
OFFICIELL LEVERANTÖR

Från Sverige

Utmärkta svenska råvaror
Intresset för matens ursprung är mer aktuellt än någonsin, både hemma och på restaurangen. Det gör Årets Kock till ett gott sällskap för svenska råvaror. Maten vi äter ska vara god, men också vara producerad under goda förhållanden. Frivilliga ursprungsmärkningen Från Sverige gör det enkelt att välja svenskt i butiken, hos restauranggrossisten och restaurangen. Odlat, fött och uppfött, förädlat, förpackat och kontrollerat i Sverige. Titta efter märket!
FRÅN SVERIGE
OFFICIELL LEVERANTÖR

Martin & Servera Gruppen

Vi ger mervärde till din meny!
För oss är det viktigt att lyfta regionala, småskaligt och innovativt framtagna produkter från odlare, bönder och uppfödare runt om i Sverige. Att kunna erbjuda restauranger ett brett och ständigt växande svenskt, regionalt och växtbaserat utbud är något vi är mycket stolta över. Martin & Servera Gruppen levererar drycker, livsmedel, utrustning, kem och tjänster till hotell, restauranger, caféer, offentliga måltidsverksamheter och butiker.
Martin & Servera
OFFICIELL LEVERANTÖR

Kockens

Välkommen till Kockens!
Med en nypa av den rätta kryddan kan det skapas fantastisk matlagningsmagi. Kryddor tar fram de bästa smakerna ur de bästa råvarorna. Från chilins hetta och pepparns blommiga arom öppnas en värld av möjligheter. Allt vi gör på Kockens har sitt ursprung i naturen. Därför är det naturligt för att oss att värna om högsta kvalitet och ekologiskt producerade råvaror. Må bästa smak vinna!
Kockens kryddskola
OFFICIELL LEVERANTÖR

Electrolux Professional

Din pålitliga och innovativa helhetspartner – The One
Vi hjälper dig med innovativa, energieffektiva lösningar för storkök och restauranger. Med hjärta för hållbarhet leder vi vägen när det gäller att utforma fullständiga och integrerade lösningar som ger hög produktivitet, lägsta livscykelkostnader och är de mest enkla att använda och underhålla. Electrolux Professional är ledande, global leverantör för enhets- och helhetslösningar inom storkök, dryck och professionell tvätt.
Electrolux Professional
OFFICIELL LEVERANTÖR

Visita

Visita är bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Vi informerar, ger kostnadsfria juridiska råd och träffar branschens kollektivavtal. Vi företräder också våra medlemsföretag i kontakten med facket, myndigheter och massmedia. Som svensk besöksnärings samlade röst lyfter vi fram och driver branschens viktiga frågor och arbetar för att skapa bättre affärsmässiga förutsättningar för god lönsamhet i ditt företag. Visst är ditt företag också medlem?
Visita - bli medlem
OFFICIELL LEVERANTÖR

Waynes Coffee

Endast ekologiskt kaffe, allt annat är ohållbart
994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i sju länder runt om i världen. Kaféer som drivs av människor som medvetet fortsätter att utveckla din fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat.
Waynes Coffee