Skip to main content

Nyhet 

Kom och jobba hos oss!

Sökes: Partneransvarig till Årets Kock AB

Årets Kock AB, som arrangerar tävlingen Årets Kock – SM i professionell matlagning, söker en driven och entusiastisk Partneransvarig som tillsammans med VD ska utveckla företagets partnersamarbeten.

Om tjänsten
Som partneransvarig blir din uppgift att aktivera våra partners (sponsorer), identifiera nya samarbetsmöjligheter med våra partners samt att identifiera och bearbeta potentiellt nya partners. För att bli framgångsrik i ditt arbete är du socialt begåvad och duktig på att skapa goda relationer till såväl den professionella matbranschen och etablerade kockar som opinionsbildare och media.

Din profil
Vi ser att du har minst 7 års dokumenterad erfarenhet av arbete inom områden som media/kommunikation, koncept- och affärsutveckling eller projektledning av sponsorsamarbeten/event. Du kan driva projekt och få en grupp att samarbeta för att tillsammans nå uppsatta mål. Du har god förståelse för affärer och vad som skapar affärsnytta för partners. Du är kreativ och går igång på utmaningar, samtidigt som du är strukturerad och kan driva projekt från idé och införsäljning till genomförande. Självklart har du också ett stort personligt intresse för mat och gastronomi.

Ansökan och ytterligare information
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev och till info@aretskock.se senast den 2019-03-15. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Stenberg, VD i Årets Kock AB på andreas.stenberg@aretskock.se.

Om Årets Kock AB
Tävlingen Årets Kock startades för över 35 år sedan av bl.a. Tore Wretman, Gastronomiska Akademien och de svenska mejeriföretagen med syfte att öka intresset för gastronomin, lyfta kockyrkets status och även det skandinaviska kökets renommé.

År 2000 höjdes tävlingens status till officiellt svenskt mästerskap i professionell matlagning. Vinnaren blir svensk mästare, erövrar titeln Årets Kock, får Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj och en prissumma. H.K.H. Prins Carl Philip är tävlingens beskyddare.

Utöver att arrangera tävlingen ”Årets Kock – SM i professionell matlagning” är Årets Kock AB:s uppdrag att genom olika initiativ leda svensk gastronomi in i framtiden.