Henric är 28 år och arbetar på SK Mat & Människor och har tidigare vunnit silver i Culinary Olympic.
Jessie Sommarström är 41 år och brinner för hållbar gastronomi. Till vardags arbetar Jessie på Urban Deli i Stockholm
Jesper jobbar på Restaurang Bhoga i Göteborg, i sommar laddar han upp för final i Årets Kock.
Årets Kock Veckan sker den 11-17 september och programmet kommer att innehålla flera digitala aktiviteter inom gastronomi och näringsliv för hela branschen.
Stort grattis till finalisterna i Årets Kock 2020! Efter två tuffa kvalificeringsdagar på Stockholms Hotell & Restaurangskola i Stockholm, med många olika tävlingsmoment, har juryordförande, Tommy Myllymäki tillsammans med juryn utsett de 8 kockar som går vidare till final i Årets Kock 2020.
Kvalificeringstävlingarna till Årets Kockelev för årskurs 3 har pågått på restaurangskolor runt om i Sverige under våren och här är finalisterna som tagit sig till final.