
Med detta brev vill jag framföra ett stort tack till alla som har kämpat och förmått tänka om i dessa svåra tider.
Med detta brev vill jag framföra ett stort tack till alla som har kämpat och förmått tänka om i dessa svåra tider.
Ludwig Tjörnemo, Årets Kock 2020 har komponerat en 7-rätters bordserverad julmeny med alla julens smaker.
Andreas Stenberg, VD för Årets Kock kommenterar de utmaningar som finns i branschen.
Johan Backéus vann Årets Kock 2017 och har sedan dess öppnat den egna krogen Naturaj, hur har det gått och hur är det att driva krog i Sundsvall?
Thomas Sjögren, Årets Kock 2015 utökar nu sin verksamhet med att förvärva Hällsnäs Hotell & Restaurang.
Vi ställde några frågor till krögaren och Årets Kock 1987, Fredrik Eriksson som i förra veckan hade 15-års jubileum med Långbro Värdshus.