Skip to main content

Nyheter

Nu lanseras Årets Rätt

Kåltaco är Årets Rätt 2019

David Lundqvist, Årets Kock 2018, har skapat Årets Rätt 2019 – en kåltaco som har allt. En asiatisk smaksensation fylld med härliga svenska, vegetariska råvaror: grillad portabello, cheddar, glaserade svarta bönor, en spetskålsslaw samt chili, koriander och lime. Årets Rätt är ett initiativ från Årets Kock där regerande svenskt mästare i professionell matlagning skapar morgondagens klassiker. 

Årets Rätt lanseras med ambitionen att vidareutveckla svensk matkultur och skapa nya matklassiker. Rätten ska bland annat spegla sin tid och den skapande kockens matlagningsfilosofi. Årets Rätt 2019 är Kåltaco. Den är skapad av David Lundqvist, Årets Kock 2018, regerande svensk mästare i professionell matlagning.

Det känns otroligt roligt att jag har fått ta fram Årets Rätt 2019. Kåltaco är verkligen min favoriträtt och jag hoppas att den kommer att bli det för många fler!

David LundqvistÅrets Kock 2018

Serveras på Nosh & Chow i Stockholm och Grand Hotel Saltsjöbaden
Den 14-21 mars 2019 kan du testa Årets Rätt 2019 på Nosh & Chow i Stockholm samt även på Grand Hotel Saltsjöbaden där David Lundqvist är gastronomisk ledare. Den säljs mellan kl. 17-23. Pris: 1 taco 65 kr, 2 tacos 130 kr.