Årets Kock Talks

Matupplevelsen efter pandemin – 15 september kl 13-13:40

Studion gästas bland annat av: Hedda Spendrup, Jimmi Eriksson – Årets Kock 2016, Lotta Bäckman – Application Manager Culinary Insights, Arla provköket.

Sändningen startar kl 13.00 den 15 september.

Anmälan är stängd

Under pandemin har vi sett dels ett skifte i restaurangernas kunderbjudande, dels sett ett skifte i hur vissa drycker och livsmedel köps och konsumeras. Från restaurangen till hemmet. Samtidigt vet vi att kockarna sätter trenderna i köket och att detaljhandelsföretagen köper in det konsumenterna efterfrågar utifrån sina restaurangupplevelser.

Hur kommer pandemin långsiktigt att påverka vårt sätt att köpa och konsumera mat? Vilka nya gästbeteenden såg vi under pandemin och vilka av dessa är här för att stanna? Är det nya köpmönstret här för att stanna eller kommer allt att bli som vanligt igen med tiden? Hur ser framtidens matupplevelse ut och vad gör livsmedelsproducenterna för att anpassa sig till dessa?

Fler samtal från Årets Kock Talks

11/09 kl 13.00 - 13.40

Besöksnäringen – basen i omstarten av Sverige

14/09 kl 13.00 - 13.40

Restaurangen efter pandemin

15/09 kl 15.00 - 15.40

Talangförsörjningen efter pandemin

16/09 kl 13.00 - 13.40

Matproducenten – den nya hjälten

16/09 kl 15.00 - 15.40

Tid för gastrotech