Skip to main content

NYHETER OCH INTERVJUER
Alla nyheter och intervjuer
VINNARE ÅRETS KOCK

Låt oss presentera alla vinnare av Årets Kock – SM i professionell matlagning. Kockarna som satsade, vågade, kämpade och tog sig hela vägen till segern. En enorm prestation som kräver både kunskap och skicklighet samt att allt klaffar när det gäller.

Martin Moses

Årets Kock 2019

“Du får bara en chans framför juryn och då gäller det att maximera intryck och smakupplevelse. “

Johan Backéus
Årets Kock 2017
ÅRETS KOCK MER ÄN EN TÄVLING

Årets Kock arbetar tillsammans med tidigare vinnare och branschen för att leda den svenska gastronomin in i framtiden och skapa utrymme och förutsättningar för de professionella kockarnas passion. Det gör vi genom att bryta ny mark och utforska trender som formar matbranschen. Vi levererar på den absolut högsta nivån av professionell matlagning och vi avancerar branschen genom mentorskap och kunskapsdelning. Inte minst handlar det för oss om att inspirera Sverige och nästa generations kocktalanger.

LIVET SOM KOCK

Hur är egentligen livet som kock? Inspiration för barn och unga som älskar att laga mat och är nyfikna på att jobba som kock.

Läs mer

ÅRETS KOCKELEV

Det är dags för Årets Kockelev och Årets Kockelever 2020. All tävlingsinformation och anmälningsmallar för dig som vill tävla finns nu uppe.

Tävla 2020

ÅRETS RÄTT 2019

Nu lanseras Årets Rätt – framtidens klassiker. Årets Rätt 2019 är Kåltaco, skapad av David Lundqvist, Årets Kock 2018.

Läs mer