Skip to main content

ÅRETS KOCKELEV

Årets Kock, tillsammans med tidningen Restaurangvärlden och Ulrika Brydling, arrangerar varje år Årets Kockelev och Årets Kockelever. Det är den största satsningen som görs mot kockelever under gymnasietiden. Genom tävlingen vill Årets Kock främja tillväxten i branschen, skapa möten mellan elever, etablerade kockar och andra branschaktörer samt utbilda och inspirera framtidens kockar.

Finalen av Årets Kockelev 2022

ÅRETS KOCKELEV 2022

Vinnare av Årets Kockelev 2022 är Adam Österdahl från Wisbygymnasiet i Visby.

Den 28 april avgjordes finalen av Årets Kockelev på Restaurangakademien i Stockholm. Åtta finalister tävlade om den åtråvärda titeln och i slutändan stod Adam Österdahl som vinnare!

Finalister av Årets Kockelev 2022

Stort grattis till alla duktiga talanger som tagit sig till Final i Årets Kockelev 2022. Finalisterna i årets tävling är: Adam Österdahl – Wisbygymnasiet, Visby, Anton Andersson – Österänggymnasiet, Kristianstad, Benjamin Hellström – Mjölbygymnasiet Dackeskolan, Mjölby, David Lauri – Luleå Gymnasium, Luleå, Edvard Walldén – Ystad Gymnasium, Ystad, Frode Eliasson – Sturegymnasiet, Halmstad, Isabella Winkler – Mjölbygymnasiet Dackeskolan, Mjölby, Joel Hägg – Ryssbygymnasiet, Ryssby.

Finalen av Årets Kockelever 2022

ÅRETS KOCKELEVER 2022

Vinnarna av Årets Kockelever 2022 är Benjamin Eriksson och Hugo Rundgren från Dackeskolan i Mjölby.

Den 17 september avgjordes finalen av Årets Kockelever på Umeå Smakfestival. Tolv finalister tävlade om de åtråvärda titlarna Årets Kockelever och i slutändan stod Benjamin Eriksson och Hugo Rundgren som vinnarna!

Presentatör

Presentatör

Huvudpartners

Officiella leverantörer och samarbeten