På nyårsdagen 2017 brann Boulebar i Rålambshovsparken i Stockholm ner till grunden. I april öppnar en helt ny fransk bistro i parken tillsammans med 14 boulebanor. Den nybyggda restaurangen planerar att hålla öppet året runt.
För köket ansvarar Niclas Rynell som bland mycket annat varit köksmästare på Operakällaren i flera år samt tagit sig till final i Årets Kock fem år på raken. Menyn består av klassisk fransk bistromat som steak frites, moules marinière och bouillabaisse samt ett flertal vegetariska rätter.
Bistron kommer att få 100 sittplatser, två barer samt boulebanor med grus från flera olika sydfranska regioner.
Tillfälliga moduler med tillfällig verksamhet har funnits på plats sedan branden tills nu.
På bilden syns Niclas Rynell, köksmästare och Paulina Ek, Area manager på Boulebar Rålambshov. 
 

Boulebar öppnar nytt i Rålambshovsparken

Restaurangvärlden