Skip to main content

Nyhet

LOVE NOVEMBER

Kärlekstavlor av Anders Dahlbom Wettergren auktioneras ut till förmån för Min Stora Dag

Årets Kock och Strandvägen 1 kör tillsammans LOVE NOVEMBER för att sprid kärlek under denna ganska grå månad. Upplägget är enkelt – varje kock får själv sätta sin kärleksfulla prägel på menyn. Sist ut bland gästkockarna är Anders Dahlbom Wettergren, Årets Kock 1993, som kör tillsammans med sin bror Jonas Dahlbom, Årets Kock 1996.

För mig är matlagning och konst olika uttrycksformer för min kreativitet.

Anders Dahlbom Wettergren

Anders är inte bara kock utan också konstnär och inför sitt gästspel har Anders skapat två tavlor på temat kärlek. Tavlorna kommer att hänga i matsalen på Strandvägen 1 och auktioneras ut till förmån för Min Stora Dag. Båda tavlorna är speciellt skapade för LOVE NOVEMBER och Anders berättar att uttrycket är kärlek, värme och känslor. Du hittar de båda auktionerna HÄR och HÄR!

Förr målade jag och min fru Yvette våra tavlor var för sig. Nu målar vi alla tavlor tillsammans vilket betyder att alla tavlor är målade av två personer. Konsten jag och min fru producerar har inga begränsningar. Vi arbetar med alla medier, alla stilar och allt är tillåtet.

Anders Dahlbom Wettergren

Projektet LOVE NOVEMBER är till förmån för Min Stora Dag och Strandvägen 1 kommer att skänka 200 000kr till organisationen. Även intäkterna för tavlorna kommer att skänkas dit.