Årets Kockelev & Årets Kockelever

Tävlingarna Årets Kockelev och Årets Kockelever riktar sig till dig som går kockutbildning i årskurs 3. Som årskurs 2 elever har ni möjlighet att redan nu säkra en plats till nästa års tävling genom en kvalificeringstävling.

Tävlingarna riktar sig till kockelever som vill höja sin nivå och utvecklas inom branschen. Framtidens kockar har ett allt större ansvar för att skapa mat på ett hållbart vis, för maten vi lagar har en stor påverkan på världen vi lever i. Årets Kockelev och Årets Kockelever är tävlingarna med hållbarhetsfrågan i fokus!

Arrangeras i samarbete mellan Årets Kock AB och tidningen Restaurangvärlden.

Ladda ner all info om tävlingarna inkl. tävlingsuppgift och viktiga datum!

Praktisk info

Anmälan
Skickas till ulrika@brydling.se.

Datum för final
Meddelas inom kort.

Plats för final
I Stockholm. Mer info inom kort.

Tävlingsteman

Kval Årets Kockelev åk 2
Hur mår våra hav?

Årets Kockelever åk 3
Myllrande jord.

Årets Kockelev åk 3
Hållbart.

Receptformulär

Årets Kockelev åk 3
Ladda ner (word)

Årets Kockelever åk 3
Ladda ner (word)

Årets Kockelev, kval, åk 2
Ladda ner (word)

Det känns fantastiskt att relansera Årets Kockelev och Årets Kockelever. För oss på Årets Kock är det en viktig pusselbit som faller på plats – att få följa nästa generations kockar, inspireras av deras visioner och bidra med både kunskap och och erfarenhet från branschen . Vi hoppas också inspirera fler ungdomar att fortsätta tävla inom matlagning, och att vi ska återse de tävlande i Årets Kock – SM i professionell matlagning längre fram. 
signatur andreas stenberg

Andreas Stenberg
Arla Food logo
logo Sandqvist
Segers logo
Medarrangör & mediepartner: