ÅRETS KOCK TALKS

Nystart för Restaurangsverige

Nu är det dags att blicka framåt. I 6 digitala program frågar vi oss hur besöksnäringen åter kan bli den sysselsättningsmotor den varit och basen i omstarten av Sverige efter Coronakrisen. Hur ser restaurangerna, matupplevelserna och talangförsörjningen ut efter pandemin? Och hur blir bonden och råvaruproducenten äntligen hjälten i Sverige?

Årets Kock Talks leds av fd politikern och författaren, Per Schlingmann som kommer att samtala med krögare, kockar, producenter, bönder, leverantörer och andra intressanta gäster under temat hur startar vi om restaurangsverige igen och hur ser den nya spelplanen ut efter Coronakrisen.

Anmäl dig till ett, två eller hela programserien nedan:

Fredag, 11:e sep, kl 13-13.40

Besöksnäringen – basen i omstarten av Sverige

Mer info och anmälan
Måndag, 14:e sep, kl 13-13.40

Restaurangen efter pandemin

Mer info och anmälan
Tisdag, 15:e sep, kl 13-13.40

Matupplevelsen efter pandemin

Mer info och anmälan
Tisdag, 15:e sep, kl 15-15.40

Talangförsörjningen efter pandemin

Mer info och anmälan
Onsdag, 16:e sep, kl 13-13.40

Matproducenten – den nya hjälten!

Mer info och anmälan
Onsdag, 16:e sep, kl 15-15.40

Tid för gastrotech

Mer info och anmälan