Skip to main content

Nyhet

Årets Kock AB

Årets Kock söker en VD som brinner för att leda svensk gastronomi in i framtiden

Årets Kock är en del av det svenska matundret sedan drygt tre decennier. För att leda svensk gastronomi in i framtiden söker vi nu en VD som ska utveckla både verksamheten och varumärket genom driv, passion och kommunikativ förmåga. Att leda Årets Kock är en unik möjlighet och ett mycket intressant och utvecklande uppdrag.

Vi söker dig med minst tio års ledarerfarenhet samt gedigen vana av att leverera i komplexa sammanhang med otaliga intressenter. Du har bevisad erfarenhet av att skapa kommersiell framgång genom partnersamarbeten samt koncept- och varumärkesutveckling. Du är en vass kommunikatör och en naturlig nätverkare med god förståelse för digital media, produktion och/eller kanaloptimering. Du besitter även ett passionerat intresse för mat och matlagning.

Som ledare är du lösningsorienterad, trygg, inspirerande och inlyssnande samt kan staka ut och kommunicera en tydlig väg framåt och omsätta strategi till aktivitet och resultat.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ahrle Laurell & Partners. För att söka tjänsten ska du maila din ansökan till aretskock@ahrlelaurell.com senast den 6 februari 2022. Har du specifika frågor kring uppdraget så är du välkommen att kontakta Ahrle Laurell & Partners via samma epostadress.