Taking too long? Close loading screen.
Ulrika Brydling

Ulrika Brydling tipsar

By | Intervju
Intervju Ulrika BrydlingVarför du ska tävla och några tips på vägen Ulrika Brydling har en gedigen erfarenhet av tävlingsmatlagning som tävlande, coach och jury. Hon har tävlat i OS och...
Läs mer
Arets Kock Anmälan

Anmälan är öppen

By | Nyhet
Nyhet Är du Årets Kock 2018? Anmälan är öppen. Nu är anmälan till Årets Kock - SM i professionell matlagning öppen. Senast den 20 maj klockan 23.59 vill vi ha...
Läs mer
Svenskmärkning

Samarbete med Svenskmärkning

By | Nyhet
Nyhet En ny märkningen: Från Sverige. Svenskmärkning inleder samarbete med Årets Kock. Svenskmärkning AB står bakom den frivilliga ursprungsmärkningen Från Sverige. Märkningen gör det enklare för konsument att hitta svenska...
Läs mer
Klimatsmart Arets Kock

Klimatsmart

By | Intervju
Djupdykning: Klimatsmart är attraktivt. Ni kockar har visat att hållbarhet och klimatsmarthet kan vara attraktivt, lockande och väldigt gott. Jag skriver till dig för att jag är orolig, och för...
Läs mer
Thomas Sjögren

Sjögren i Smögen

By | Intervju
Intervju På besök i Smögen, där Thomas jobbarThomas Sjögren och Smögen. "Jag drivs av att ha mycket att göra." Vinsten i Årets Kock 2015 gav Thomas Sjögren en rejäl knuff...
Läs mer