Thomas Sjögren mikrobloggar – 2

admin Blogg

Tack för mig, Lund!

I helgen har det serverats massa goa rätter på Grand Hotel i Lund! Två dagar med vinnarmenyn resulterade i många glada gäster och roliga möten!

Jättekul att få vara med och servera mycket mat då man hinner prata med alla gäster och få en direktrespons. Det är något som vi jobbar mycket med på Swedish Taste och det tycker jag är väldigt viktigt för oss kockar som vanligtvis står bakom stängda dörrar! Jag uppmanar alla kockar att ta tiden att servera maten själv både för er egen skull men även för att gästerna verkligen uppskattar det trots att de ibland ser lite förvånade ut!

På Grand Hotel så hade det en stor arrangé mitt i matsalen där vi valde att lägga canapéer, ost och kaffegodis. På bilden ser ni Robert Nilsson, Årets Kock 1998, och Martin Hansen lägga canapéer så det ryker om det!

I eftermiddag blir det sillprovning men det återkommer jag med!

// Thomas Sjögren, Årets Kock 2015